0 product(en) - €0,00
Top Ads
HurryUP!!!
  • OVER €33

    10%OFF

  • OVER €66

    13%OFF

  • OVER €99

    16%OFF

Free Shipping ANY ORDER
SAVE UP TO 80%OFF

De 6 beste jonge spelers in de kwartfinales van Euro 2024 - gerangschikt

De best presterende jongeren op Euro 2024

Lamine Yamal schitterde voor Spanje in de kwartfinale overwinning op Duitsland

Kobbie Mainoo blijft indruk maken op het middenveld voor Engeland

Als er één kenmerk is dat Euro 2024 tot nu toe heeft gedefinieerd, dan is het wel het aantal jonge spelers dat opstaat om wereldklasse prestaties neer te zetten voor hun landen.

Van 16-jarige Spaanse vleugelspelers tot 19-jarige Engelse middenvelddirigenten, er zijn een groot aantal jongeren die hun stempel op het toernooi drukken.

Als onderdeel van de 24 voor 24-serie, hier zijn onze keuzes voor de best presterende jonge spelers van de kwartfinales.

6. Florian Wirtz

Jamal Musiala was de ster van Duitsland's Euro 2024-campagne, maar het was mede-jongeling Florian Wirtz die de meeste indruk maakte in de kwartfinale nederlaag tegen Spanje.

De ster van Bayer Leverkusen scoorde een late gelijkmaker om de wedstrijd naar verlenging te brengen en veroorzaakte problemen voor de Spaanse achterhoede in Stuttgart.

5. Nico Williams

Was de kwartfinale Nico Williams' minst opvallende prestatie van Euro 2024?

Ja, waarschijnlijk wel.

Dat wil niet zeggen dat de jongeling niet goed speelde. Hij was zoals altijd indrukwekkend aan de linkerkant en rekte de Duitse verdediging goed op met zijn snelheid.

4. Eduardo Camavinga

Gezien hoe briljant hij is, is het een beetje verrassend dat Eduardo Camavinga tot de kwartfinales moest wachten om zijn eerste start van Euro 2024 te maken.

De middenvelder greep zijn kans echter met beide handen en won vier duels en voltooide negen verdedigende acties in een allesomvattend optreden.

3. Kobbie Mainoo

Kobbie Mainoo lijkt een plaats in de basisopstelling van Engeland voor de nabije toekomst veilig te hebben gesteld.

En dat heeft hij gedaan door heel goed te spelen.

De ster van Manchester United was opnieuw sterk in de tackle en solide in balbezit in de overwinning van zijn land op Zwitserland afgelopen weekend.

2. Arda Güler

Arda Güler is misschien wel de doorbraakster van Euro 2024.

De jongeling van Real Madrid's waarde is deze zomer tienvoudig gestegen in Duitsland, en dat is te danken aan optredens zoals die hij neerzette tegen Nederland in de kwartfinales - een wedstrijd waarin hij opnieuw een assist gaf.

1. Lamine Yamal

Hebben we ooit een 16-jarige 'wereldklasse' genoemd?

Na de prestatie van Lamine Yamal in de overwinning op Duitsland, moeten we dat misschien wel doen.

De jongeling is een echt fenomeen.


Uitbreiding van de inhoud

De jeugdspelers in Euro 2024 hebben niet alleen indruk gemaakt met hun talent, maar ook met hun volwassenheid en vermogen om te presteren onder druk. Dit is duidelijk te zien in de prestaties van de bovengenoemde spelers, die ondanks hun jeugdige leeftijd een sleutelrol hebben gespeeld in hun respectieve teams.

Florian Wirtz: De Duitse Sensatie

Florian Wirtz heeft laten zien waarom hij wordt beschouwd als een van de grootste talenten in het Duitse voetbal. Zijn gelijkmaker tegen Spanje was een toonbeeld van zijn veerkracht en technische vaardigheid. De jonge aanvallende middenvelder van Bayer Leverkusen heeft de toekomst van het Duitse voetbal in zijn handen.

Nico Williams: De Spaanse Snelheidsduivel

Nico Williams heeft met zijn snelheid en dribbelvaardigheid de Duitse verdediging keer op keer onder druk gezet. Hoewel zijn optreden in de kwartfinale misschien niet zijn beste was, liet hij toch zien waarom hij een onmisbare schakel is in het Spaanse team.

Eduardo Camavinga: De Franse Maestro

Eduardo Camavinga heeft zijn debuut in de startopstelling van Frankrijk met glans doorstaan. Zijn vermogen om duels te winnen en verdedigende acties uit te voeren, gecombineerd met zijn balcontrole, maakt hem een cruciale speler voor het Franse team.

Kobbie Mainoo: Het Engelse Talent

Kobbie Mainoo heeft zich snel ontwikkeld tot een vaste waarde in het Engelse team. Zijn solide optreden tegen Zwitserland toont aan dat hij klaar is voor de grootste podiums. De middenvelder van Manchester United heeft een heldere toekomst voor zich.

Arda Güler: De Turkse Wervelwind

Arda Güler heeft zijn naam gevestigd op Euro 2024 met zijn spectaculaire prestaties voor Turkije. Zijn vermogen om kansen te creëren en assists te leveren, zoals te zien was tegen Nederland, maakt hem een speler om in de gaten te houden in de komende jaren.

Lamine Yamal: Het Spaanse Wonderkind

Lamine Yamal heeft op slechts 16-jarige leeftijd de wereld verbaasd met zijn talent en volwassenheid op het veld. Zijn optreden tegen Duitsland was niets minder dan wereldklasse. Yamal is een speler die een heldere toekomst heeft en waarschijnlijk nog vele jaren op het hoogste niveau zal presteren.

De toekomst van het Europese voetbal lijkt verzekerd met deze opkomende sterren, die hun stempel hebben gedrukt op Euro 2024. Hun prestaties inspireren niet alleen hun huidige teams, maar ook toekomstige generaties voetballers die opkijken naar deze jonge talenten.


Kernwoorden

  1. Jonge spelers
  2. Euro 2024
  3. Voetbaltalenten
  4. Kwartfinales
  5. Prestaties

Verwante Tags

Eduardo Camavinga Nico Williams Florian Wirtz Lamine Yamal Arda Guler Kobbie Mainoo

Nieuws gerelateerde Producten

Williams Jr. #17 Spanje Voetbalshirt EK 2024 Uittenue Heren
Lamine Yamal #19 Spanje Voetbalshirt EK 2024 Thuistenue Heren
Arda Guler #8 Turkije Voetbalshirt EK 2024 Uittenue Heren
Wirtz #17 Duitsland Voetbalshirt EK 2024 Uittenue Heren

Wirtz #17 Duitsland Voetbalshirt EK 2024 Uittenue Heren

€31,99 €93,95 Ex Tax: €31,99